Riverdale Milkshakes

Riverdale Del 2

c17aee62-306b-4d47-a336-9bcb13a70381

OBS:

Såååå, jeg elsker Riverdale, og det ved jeg at nogle af jer derude, nok også gør. Jeg kan også rigtig godt lide at skrive, så derfor har jeg valgt at skrive en lille historie. I Riverdale, er det Jughead (Cole Sprouse) der fortæller historien, fra hans side. Jeg vil i denne historie, fortælle den fra Jason’s side. Det vil være Jason der er fortælleren.

Det skal lige siges, at dette er noget, jeg selv har besluttet at skrive. det er kun et lille projekt jeg laver, som forhåbentlig, kan styrke mig i at skrive. Har du nogle ideer til hvad der skal ske, når vi ser det hele fra Jason’s perspektiv?

Del 2

Det er mørkt, meget mørkt. Den ahornsrøde dystre farve, er overalt. Hele min familie er rødhåret. Det er vores image, fordi vi laver ahornsirup. Alle i. Hele byen køber vores sirup, og det begyndte helt tilbage til min tipoldefar. Hvert år, tager vi ud til ahornstræerne, og tapper dem for sukker. Det er mig der skal gøre det. Det er en Blossom-tradition. Men jeg er ligeglad. Min familie er ikke ligesom andres. Jeg er den populære dreng på skolen, min søster er den onde populære pige, på skolen. Min mor og far er kolde. Jeg og min søster Cheryl, snakker ikke rigtig med dem. Vi bor i samme hus, men vi snakker kun sammen, når vi spiser, eller hvis der skal drøftes noget. Hele vores hus, have, møbler og genstande, er mørke og dystre. Det ligner et forlad hus, man ikke har lyst til at gå ind i.

Vi har engelsk i den første time. Jeg kan nu meget godt lide engelsk, men det kan også blive kedeligt ret hurtigt. Jeg kigger diskret rundt på de andre. Archie, Cindy, Betty, Rachel, Billy, Veronica, Jughead og så videre og så videre. De sidder der allesammen, og lytter efter. Jeg, derimod, er i min egen verden. De allesammen passer ind på den ene eller anden måde. Af alle mennesker, der går på denne her skole, har jeg ingen venner. Andre ville måske sige at vi er venner, måske endda også mig selv, hvis nogen altså spurgte. Men jeg har ingen rigtige venner. Kun Polly, men hun er så også mere end min ven, end min kæreste…hun er min forlovede. Hemmelige forlovede..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Riverdale Milkshakes