Riverdale Intro

Riverdale Del 1

 

df495a54-3cb7-4bb2-9850-17b3d873598e

OBS:

Såååå, jeg elsker Riverdale, og det ved jeg at nogle af jer derude, nok også gør. Jeg kan også rigtig godt lide at skrive, så derfor har jeg valgt at skrive en lille historie. I Riverdale, er det Jughead (Cole Sprouse) der fortæller historien, fra hans side. Jeg vil i denne historie, fortælle den fra Jason’s side. Det vil være Jason der er fortælleren.

Det skal lige siges, at dette er noget, jeg selv har besluttet at skrive. det er kun et lille projekt jeg laver, som forhåbentlig, kan styrke mig i at skrive. Har du nogle ideer til hvad der skal ske, når vi ser det hele fra Jason’s perspektiv?

Del 1

Duften af regn, fugtighed og kulde, strejfede min næse. I de små sekunder, regnen faldt ned, frøs de om til bitte små iskrystaller. Snefnug. De fløj som det fineste og letteste fjer, ned på mit ansigt, mit hår, og mit tøj. Jeg kunne mærke, når hver og en ramte min hud. Processen hvor kulden, pludselig blev varm. Vinden blæser, og det bliver koldere, dag fra dag. Men det er ikke kun kulden, der bliver koldere. Dagene føltes tungere og tungere. Jeg vidste nu noget, jeg ikke burde. Den hemmelighed jeg bære, kan aldrig krydse vores læber. Det føles som om en fodlænke er bundet fast til mit ben.

Tidligere:

Jeg går på den lange, tomme, ekkofyldte gang. Folks stemmer formindskes, så snart jeg ser hende. Hun lyser hele, den mørke gang op. Alt rundt om mig forsvinder, og jeg befinder mig nu, i et helt andet univers. I et univers, hvor alle bekymringerne er sluppet fri, og der findes kun glæde. Skole klokken ringer, og jeg står nu igen på den mørke lange gang. “Hva så bror?, Er du klar til kampen i aften?” Siger en af min venner. Jeg smiler, og vi går imod omklædningsrummet.
Jeg kigger mine venner, spillere, fjender i øjnene. Træningen går i gang om 3, 2, 1..

Jeg er den sidste tilbage i omklædningsrummet. Jeg vasker mit ansigt i det kolde, friske vand. Kigger mig i spejlet, og ser mig selv i øjnene. Det er hårdt, og det kommer til at blive hårdere. Men jeg har Polly. Så længe jeg har hende, ved jeg at det nok skal gå. Men for at vi kan være lykkelige, alle tre, har vi brug for penge…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Riverdale Intro