De Bedste Serier!

De bedste film!!

Holaaa! Så som i nok har set, har jeg skrevet et blogindlæg om de bedste serier. Men jeg synes også at der skulle være et om de bedste film.

Kidnap (2017, Action, Crime, Drama):

En ung mor er i parken med sin søn. Hun får et opkald og vender ryggen til i et par minutter. Da hun vender sig om, er hendes søn væk. Hun når lige at se to mennesker tage ham med ind i en bil. Hun skynder sig hen til hendes bil, for at køre efter, så hun kan få sin søn tilbage.
Trailer:

Harry Potter (2001-2018, Adventure, Family, Fantasy):

En baby bliver leveret på en dørmåtte og familien tager ham til sig. Men han hører på ingen måde til hos den familie. De ser ham som en tjener, der bare skal gøre, hvad de beder ham om. Men da han fylder 13, ændre hele hans skæbne. Han finder ud af hvem hans forældre var, og finder frem til en hel ny verden.
Trailer:

Ghostbusters (2016-måske en to’er, Action, Comedy, Fantasy):

De tre videnskabskvinder finder sammen, og prøver at fange spøgelser. Men næsten ingen tror på dem, kun dem der selv har set spøgelserne. De tre kvinder laver deres eget firma, og udrydder spøgelser. Men hvad er årsagen til disse spøgelser, og hvorfor er der pludselig så mange?
Trailer:

Pitch Perfect (3 film, 2012-2017, Comedy, Music, Romance):

En pige vil gerne synge, men hendes far vil gerne have at hun får et job, som hun kan leve af, da han ikke tror at musik er noget man kan leve af. Hun starter på college, og møder “Bellas” som er en acapella gruppe. De mangler nogle nye sangere.
Trailer:

Reality High (2017, Comedy, Drama, Romance):

Darni Barnes er ikke ligefrem den populære pige på skolen, men det ændre sig måske. Kan hun mon stole på sit crush’s eks kæreste, som før havde været hendes bedste veninde?
Trailer:

The Duff (2015, Comedy, Romance):

The designated ugly fat friend. Bianca er den lidt nørdede pige, men hendes veninder er populære. Når drenge snakker med Bianca, er det kun fordi at de vil bruge hende, til at komme tæt på hendes veninder. Hendes nabo/gamle ven (en af skolens mest populære drenge) vil hjælpe Bianca med at blive populær, og kan imponere hendes crush. Men hvem falder hun for til sidst?
Trailer:

Now you see me (2013, Crime, Mystery, Comedy):

Nogle tryllekunstere får et specielt kort. De ved ikke rigtig hvad kortet er til, eller hvad det’s betydning er. De finder hinanden og begynder at trylle sammen for store publikum. Hele verden ser med, men politiet er efter dem, da de minder at de er store svindlere.
Trailer:

Enough (2002, Crime, Drama, Thriller):

En ung kvinde ved navn Slim, gifter sig med sit livs store kærlighed. Efter et par år, har de fået en pige. Men hendes mand, er ikke den hun troede, han var. Han begynder at slå hende, og vil ikke lade hende forlade huset, uden en bestemt grund, og ser andre kvinder. Slim kontakter sin familie, og beder dem om hjælp, så hende og deres datter, kan stikke af. Men han opdager det, så snart de er væk. Han sender nogle efter hende og deres datter. Hun prøver at kontakte politiet, men de siger at de ikke kan hjælpe hende. Hvis du vil se hvad der kommer til at ske, så skynd dig at se filmen!
Trailer:

Chalet Girl (2011, Comedy, Romance, Sport):

En ung pige, har brug for penge, så derfor vælger hun at arbejde som en chalet girl. Hun ankommer til en familie, som skal ud og rejse på skiferie. Men hun falder hurtigt for den charmerende søn. Men om passer ind i familien, finder du ud af.
Trailer:

Coco (2017, Animation, Adventure, Comedy):

Den 12 årige dreng, Miguel, der elsker og lever for musikken, må ikke synge eller spille for sin familie. Hans mormor prøver at lære ham om de dødes dag, og om hvor vigtigt det er at sætte de afdødes familiemedlemmers, billeder op på et alter, så de døde kan komme på besøg. Men alt hvad Miguel vil, er at spille musik.
Trailer:

The boy next door (2015, Mystery, Thriller):

En kvinde falder for en ung mand, men det begynder at ende galt, da forholdet tager en voldsom drejning. Hun har nu fået en stalker, og vil gøre alt for at gøre så hende og hendes søn, er i sikkerhed.
Trailer:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De Bedste Serier!