Basim

Riverdale Milkshakes

Holaaaaaa!

Så i dag vil jeg fortælle jer den HEMMELIGE opskrift, på den populære Riverdale jordbær milkshake. Jeg og min søster lavede en i går, og laver en i dag. De er to forskellige opskrifter, hvor vi selv har mixet ingredienserne sammen. Opskriften er til 2 personer. Jeg udelukker nogle af oplysningerne, på hvor meget der skal i, af nogle ingredienserne, fordi det skal smages til.

30264565_1929690904010597_1101460971697733632_o-1 30441191_1929691320677222_1024825221695143936_o

Milkshake 1:

Fløde
Økologiske jordbær
Økologisk Soya Drik med vanilje smag (mælk, der kan bruges andet mælk, men soya mælk anbefales fordi den er sød)
Økologisk vanilje is (mærket anbefales at være fra Thise Mejeri)

Fremgang:

Start med at skylle 125 g jordbær, SELVOM de er økologiske. Derefter skær dem ud i mindre stykker, så de nemmere kan blendes. Hæld jordbærene op i blenderen, sammen med fløde og mælk, som ca skal dække jordbærene. Du kan altid smage den til, og se om der skal mere i. Derefter putter du ca halvdelen af isen i blenderen. Omkring de 182,5, hvis du har købt den anbefalede is, hvor der er 365 g i. Derefter pisker du noget fløde, så der er flødeskum til pynt, når milkshakesne er færdige. Så blender du alle ingredienserne i blenderen sammen, og voilá! Så hælder du det ned i et glas, putter noget flødeskum på, et fint sugerør, og så er du good to go!

Milkshake 2:

Fløde
Hjemmelavet jordbær sirup
Økologisk Soya Drik med vanilje smag (mælk, der kan bruges andet mælk, men soya mælk anbefales fordi den er sød)
Økologisk vanilje is (mærket anbefales at være fra Thise Mejeri)

Fremgang:

Start med at skylle de 125 g økologiske jordbær, og igen, SELVOM de er økologiske. Derefter skære du dem ud i mindre stykker, og putter dem ned i en kasserolle, med sukker. Du kan selv smage det til med sukkeren. Hæld en smule vand i, og lad det stå og simre i ca 10 min, men husk at holde øje, fordi der skal ofte hældes mere vand i. Der vil til sidst stadigvæk være nogle klumper, men dem kan vi sagtens bruge! Lad kasserollen køle helt af, så du kan bruge siruppen. Imens, hælder du fløde og mælken i, der skal være ligeså meget, som hvis du skulle dække nogle jordbær. Du kan altid smage den til, og se om der skal mere i. Derefter putter du ca halvdelen, af isen i blenderen. Omkring de 182,5, hvis du har købt den anbefalede is, hvor der er 365 g i. Nu er det tid til at bruge siruppen. Du hælder den hjemmelavet jordbær sirup, ned til resten af ingredienserne. Husk, at klumperne også skal ned i blenderen. Derefter pisker du noget fløde, så der er flødeskum til pynt, når milkshakesne er færdige. Så blender du alle ingredienserne i blenderen sammen. Mums!!

Jeg håber du kunne bruge opskriften! Min søster og jeg skal først prøve det, med siruppen i dag, så vi ved endnu ikke hvordan den smager. Hvis du har prøvet dem begge af, er du velkommen til at fortælle hvilken en, der var din yndlings.

Xoxo, Poppi! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Basim