Min dagbog 2

Kom i forårs humør!

Holaaa!

Solen skinner, og de bliver varmere og varmere. Det er snart tid til at tage solcremen og badetøjet frem!! Den bedste møde at kommer i forårs og sommer humør, er ved at følge disse 10 steps!

Hello Summer

  1. Gør rent i hele dit hus/lejlighed. Hver en krog, fjern bedrollerne under sengen, læg dit tøj sammen, støvsug, vask gulve, tøre støv af, vaske badeværelse, HELE molevitten!
  2. Gå en tur, eller sid på din altan, og nyd solen. Det kan enten være med en lækker smoothie, eller en bog (eller begge, hehe)
  3. Se tøsede sommer film/serier, med nogle lækre snacks, så som frugt og milkshake, eller noget du finder som sommer snack.
  4. Se en masse sommer youtube videoer! Jeg kan sige at Alisha Marie, Ashley Nichole, Mia Stammer og flere, kommer til at lave nogle rigtig fede sommer youtube videoer. Du kan faktisk allerede se nogle af dem, selvom de er fra sidste år!
  5. Ring til familien eller vennerne, og planlæg en picnic, det ville da være så hyggeligt!
  6. Tag på en Café så som Starbucks eller Espresso House, og forkæl dig selv med en dejlig forfriskning.
  7. PARADIS IS ER ÅBEN!!! Er det virkelig varmt? Og har du bare brug for at køle ned? Så er paradis is, det bedste alternativ! Der er is, shakes og meget mere!!
  8. Let din popo! Nu skal vi nemlig en tur ud i køkkenet. Bag nogle lækre sommer muffins, cupcakes, macarons eller hvad du har lyst til. Det er super lækkert med nogle lette, søde og sure smage såsom: Citron, jordbær, rabarber, hindbær, pistache osv.
  9. Lav en lækker brunch, der skriger sommer! Den kan fx bestå af: Pølser, scramble/røræg, pandekager med tilbehør til, frugt, brød med humus og yoghurt med mysli. Det er nok det man plejer at bruge i en brunch, men du kan altid tilsætte mere, eller tage noget fra.
  10. Begynd at træne, det er nemlig godt og sundt at komme i form, især omkring sommertid. Du bliver meget gladere, og meget sundere. Du behøver ikke at lave så meget om på din kost. Bare drik lidt mere vand, og hvis du ikke er medlem af et fitness selskab, kan du altid finde youtube videoer frem, hvor du kan få strammet op, de steder du gerne vil.

Jeg håber at dette vil hjælpe dig, med at kommer i forårs og sommer humør!
Xoxo, Poppi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min dagbog 2