Riverdale Del 2

Min dagbog 2

Hola!

Så jeg har ikke rigtig, fået skrevet så meget i denne kategori. Men det ændrer sig forhåbentligt snart.

Skolen:
Jeg går i 9 klasse, og kan ikke vente til at eksamerne er overstået. Jeg er ret nervøs, men alligevel har jeg det på fornemmelsen, at det nok skal gå godt. Så længe vi ikke kommer op i Tysk mundtligt. Jeg skiftede for ikke så lang tid siden fra Fransk, til Tysk, så jeg kan ikke sige særlig meget på Tysk. Jeg kan godt huske en del af orderene, hvis jeg skal skrive en opgave…selvom jeg får en del hjælp fra Den Røde Ordbog. Men at skulle holde en samtale igang, kommer ikke til at gå så godt. Jeg føler at jeg er den eneste, der ikke kan sige et ord på tysk. Nogle der har skulle op til tysk mundtligt, uden at kunne snakke det? Og hvordan gik det?

Fritid:
Der er ikke sket noget endnu, men jeg venter på, at skulle til en jobsamtale. Jeg vil nemlig gerne have et fritidsarbejde i Føtex, hvor at jeg så kan trimme, og lægge nye varer på plads. Jeg har nemlig brug for penge, så jeg kan shoppe lidt, og samtidig spare op til en Macbook, selvfølgelig den billige af dem – Macbook Air 13. Jeg elsker at skrive, se Netflix, se YouTube, redigere Youtube videoer, uploade dem, og meget mere. Lige nu skriver jeg på familiens computer, og det kan jo nogle gange, godt blive lidt besværligt, hvis de andre skal bruge den. Jeg er typen der altid vil lade min familie låne alle mine ting, også hvis jeg køber en Macbook. Idéen med det, er bare at den er nemmere at tænde, bruge til youtube, skrivning og meget mere. Det er altså også lidt luksus at have sin egen computer..
HAR I SMAGT PARADIS IS? Deres is er vidunderlig! Jeg og min søster var på strøget i går, og købte en big love boks med hjem. MHM, de har lakrids, bueno, jordbær, Karamel med fudge stykker og mange flere varianter! Vi købte sidste år rigtig tit paradis is, nede ved trianglen. Der ligger der nemlig to, og vi er virkelig fan af den ene af dem – den der ligger på Østerbrogade. Men lige nu er både den der ligger på Trianglen og Østerbrogade, igang med at blive ombygget. Snøft! Så vi er tvunget til at vente. Jeg følger dem både på snapchat, instagram og facebook, og sidste år filmede de næsten hverdag, dag nogle af isene blev lavet. De var friske, cremet og dejligt smagfyldte. Så hvis det er en jordbær is, hælder de jordbær, thise mælk eller fløde og måske nogle andre ingredienser i, og så kan deres is vist ikke være mere friske, og lækre. Pst! Hvis det regner, poster den paradis der ligger nede ved Østerbrogade, altid noget med, at der er 50% på deres bokse, og så skynder vi os selvfølgelig derned! Hehe. Håber de snart åbner igen. (Deres – Snaphat: Paradisosterbro Instagram: Paradisosterbro)

Macbook Air 13

Fremtid og mål:
Jeg har endelig fundet ud af hvad jeg gerne vil være, når jeg engang skal have et arbejde. Jeg hælder over mod, vagt eller receptionist. Jeg har altid leget, at jeg var receptionist, da jeg var lille, og synes stadigvæk at det er sjovt. Jeg har også altid siden, jeg var lille, gerne ville være politibetjent. Men jeg ville være alt for bange, for at blive skudt og alt det der hører med. Det var spændingen i det, der dragede mig. Så sagde min mor, at jeg kunne blive vagt. (det skal lige siges, at min mor selv har taget vagt uddannelsen) Som vagt skal jeg holde øje med, om hvis der sker noget, og skal jeg melde det ind. Jeg skal ikke selv handle på det, men spændingen er der stadigvæk. Det, som det handler om, ligger jo i navnet. At man bare skal holde vagt.

Receptionist

Jeg vil gerne begynde at snakke, i mine youtube videoer, og måske endda vise mit ansigt. Men jeg føler mig lidt utryg ved det, da jeg kommer til at snakke engelsk, og ikke er helt glad for at vise mit ansigt, fordi jeg ikke er særlig fotogen. Grunden til at jeg vil snakke engelsk, er at der er nogle engelske talende, der har abonneret på min kanal, og fordi jeg synes det er mere spændende, og så kan folk fra andre steder i verden også se med, og forstå det. Men min accent er ikke den bedste, og min stemme lyder helt anderledes. Men har oprettet en gaming kanal, hvor at jeg kan tale engelsk og øve mig, fordi der er der ikke nogen, der ved hvem jeg er.

Såååååå, jeg ELSKER, og jeg mener virkelig elsker, øreringe. Men jeg har 2 gange, fået huller i ørerne, for mange år siden. Begge gange, fik jeg betændelse i, og blev nødt til at tage øreringene ud. Den første gang, var med nikkel, og anden gang prøvede jeg HELT uden nikkel. Jeg synes selv at jeg var nogenlunde hygiejnisk, men jeg ved ikke lige, hvad der forudsagde betændelsen. Min søster har flere gange også prøvet det, hvor der gik betændelse i, hendes huller er vokset sammen, men de gør nogle gang ondt, og der er kommet brusk inden i, og en gang imellem kan hun presse noget betændelse ud. Jeg har 2 par lange flotte klipse øreringe, men de er meget svære at finde, især nogle der er lange, og jeg har altså ledt efter sådan nogle i flere år, og fandt først 2 forskellige par, i går. Jeg har tænkt mig at snakke med en, der skal lave mine huller hvis jeg jeg skal have det lavet igen, for at høre om han/hende synes det er en god ide, eller måske ved hvorfor jeg fik, betændelse de sidste 2 gange. Har i også oplevet det? Og hvis, har i så fået lavet nogle nu, som holder, og hvad gjorde i anderledes?

I dag/nu:

Lige nu sidder jeg i køkkenet, fordi det er der hvor solen står ind lige nu, og det er mega hyggeligt. Og så har jeg selskab af en stor flue, der fløj ind, og som prøver at komme ud. Jeg kalder ham Karl. Jeg har prøvet at hjælpe ham med at komme ud, men jeg tror jeg venter til, at min søster kommer, for hun er ret god til at få insekter ud, hvis de flyver ind i lejligheden. Jeg leger også lidt med Youtube, for at få nogle idéer, til hvad min næste Youtube video skal være, da jeg er gået lidt i stå. I dag skal jeg ellers bare gøre rent, og nyde det dejlige, forårs vejr. Hvad skal i lave?

Xoxo Poppi <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Riverdale Del 2