Ny video på Youtube!!!!!

De bedste YouTubere!

Hola Pearliritoes!

Alisha MarieAshley NicholeMadelaine PetschBrad Mondo

Har de Youtubere du har abonneret på, ikke uploaded noget endnu? Så bliv hængende!

De top bedste og sjoveste Youtubere! Det skal lige siges at forskellen på vlogs og normale kanaler, er at vlogs, er videoer, af hvad man laver i hverdagen, og normale videoer, er for eksempel DIY’s eller andet, i den stil. Man kan også betegne det som, at i en blog, beskriver man sin hverdag, og det gør man også i vlogs. V’et står videoer.

AlishaMarie + AlishaMarie Vlogs https://www.youtube.com/user/macbby11 OG https://www.youtube.com/user/vlogbby11 : AlishaMarie og hendes Youtube kanal, er bare en kanal, man ikke kan lade være med at se. Hun elsker pastel farver, og hendes vlogs er fuld af enten sommer, forår, vinter, jul og efterår! Hun har også en lille hund, der hedder Chloe, man kan faktisk se videoen, af den dag hende og hendes søster, fik Chloe som hvalp. AlishaMarie og hendes søster bor i samme hus.

AshleyNichole Vlogs + Ashley Nichole https://www.youtube.com/user/xoMissAshleyNichole OG https://www.youtube.com/channel/UC68T-r06c5GiwX1jLiSLPRgAshley Nichole ulpoader lidt a la det samme som hendes søster AlishaMarie, men det er stadigvæk super sjovt og hyggeligt.

Niki and Gabi + Fancy Vlogs By Gab + Niki DeMar https://www.youtube.com/user/nikiandgabibeauty OG https://www.youtube.com/user/nikidemar OG https://www.youtube.com/channel/UCLGe0PxyRFWmXVGJKq_gGvw: De to tvillinger har en Youtube kanal sammen, hvor at de uploader videoer i samme stil, som på deres egne kanaler. Gabrielle DeMartino, også kendt som Gabi, uploader videoer, hvor man kan følge med i hendes hverdag.  Niki er en pige med blåt hår, og humor. Hun uploader videoer, der viser hende og hendes hverdag.

Brad Mondo https://www.youtube.com/channel/UCoc_XJPj6YLMQDWtPDQcDtA: Han er en frisør, der reagere på andre som farver deres hår, klipper det og meget mere. Han laver også andre videoer, hvor han giver gode råd og meget andet.

Bhad Bhabie https://www.youtube.com/channel/UC7rVvFP90pl7tAtPsVIhfww: Den kun 14-årige Danielle Bregoli, blev hurtigt kendt via Dr. Phil, med hendes sætninger: Cash me outside, how bow dah og The hoes are laughing. Hun har lavet en Youtube kanal hvor man kan se hendes rap musik videoer, og react to.. videoer. Selvom hun godt kan virke som noget af en mundfuld, er det super sjovt at se med.

Madelaine Petsch https://www.youtube.com/channel/UCU0X0jiii24OXllSgXbPVBw: Hvis du har set Riverdale, så ved du helt sikkert hvem Madelaine er. Hun spiller nemlig Cheryl. Hun startede sin YouTube kanal, for at vise at hun ikke er en ond, egoistisk kvinde, i virkeligheden. I hendes videoer lære man hende og hendes kæreste Travis Scott at kende. Hun uploader videoer af hendes hverdag, Q&A, noget om Riverdale og meget mere.

Its Marcel Ruiz https://www.youtube.com/channel/UCyIJMDSUFuIzUprRFoeRkrw: Har du set One Day At A Time? Papito har lavet sin egen YouTube kanal, hvor vi kan følge med i hans hverdag, og lære mere om ham og hans familie og venner.

Mia Stammer + MamaMiaMakeup https://www.youtube.com/user/miastammer : Hun er venner med Alisha Marie go Ashley Nichole. Hun viser hvordan man lægger makeup (som er på hendes kanal: MamaMiaMakeup: https://www.youtube.com/user/MamaMiaMakeup ) Og på hendes kanal Mia Stammer, er det for det meste vlogs. Man kan ikke lade være med at se med.

Shay Mitchell https://www.youtube.com/user/ShayMitchellOfficialMåske har du set Pretty Little Liars? I så fald, uploader Shay videoer af hende og hendes hverdag, og hvad hun laver. Det er super spændende!

Håber i synes at de Youtubere jeg har anbefalet, er spændende.

Ciao!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ny video på Youtube!!!!!