Min dagbog 1 (+ intro)

Akryl negle gone WRONG!!!

Holaaaa!

Så er det gossip tid!

Jeg var i dag, nede og få lavet negle i en neglesalon, nede ved Svanemøllen St. (Nails Art – Beauty Bar & Master Tattoo) Og jeg havde glædet mig, SÅ meget. Men, jeg fik mig noget af en overraskelse. Da jeg kom derned, STANK der og jeg mener meget mere, end hvad der skal i en neglesalon. En mand begyndte at lave mine negle, det skulle være akryl negle med hvid lak.

Jeg kunne se, at han lavede dem rigtig hurtigt, og filede dem næsten ikke til. Han klippede pludselig også, min ene tommelfinger negl til, så den ser helt skæv ud. Jeg bad om coffin/ballerina form, men alle neglene, ser helt forskellige ud. Han burde da være uddannet, til at lave dem professionelt?

Da jeg var “færdig” med at få ordnet mine negle, betalte vi (det var min søster der var gået med mig.) Jo mere jeg kiggede på dem, jo værre så de ud. Har i også oplevet, sådan noget lignende før? Min mor har arbejdet i en neglesalon, for nogle år siden, og hun sagde med det samme at det var noget sjusk, og at de ikke burde se sådan ud.

De to billeder nedenunder, er fra da de var blevet lavet, nede i neglesalonen.

3bd51520-06a6-43ef-bf32-daa495563c103e898de5-6320-4fc4-aeb5-d447613b4e3e

Har i nogle gode steder, hvor i ved atdet bliver lavet ordentligt??

Xoxo Poppi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min dagbog 1 (+ intro)