Jeg fik skæld ud, fordi jeg har det svært.

Få langt, lækkert og sundt hår lynhurtigt!

Holaaa!

Hair

I November måned 2017, fik jeg klippet mit hår rigtig kort. Men nu er det allerede ved at blive langt igen!

Jeg fortækker helt klart at kigge inde på Pinterest, fordi der er der en masse gode hårkure. De fleste hårekure man kan finde inde på Pinterest, er uden parfume, og oftest bliver der brugt madprodukter.

Hver anden gang at du skal i bad, kan du varme noget jomfru olivenolie i mikroovnen. Det er meget vigtigt, at du ikke tager olien i håret imens olien stadigvæk er varm. Det er ikke sundt at tage olien i håret imens den er varm. Det gælder også når man er i bad, eller føntørre hår.

Når olien er lungen, kan du starte med at massere olien ind i hovedbunden. Derefter skal det egentlig bare lidt rundt omkring, så du til sidst har olie over det hele i håret. Du kan bruge en elastik eller en hårturban, til at holde håret oppe. Men før det, er det en god ide, at vende hovedet ned ad, og massere din hovedbund yderligere.

Efter nogle timer, kan du gå i bad. Det er en god ide, at vaske håret med sæbe, to gange. Hvis man kun vasker det med sæbe en gang, ender det med at du stadigvæk ar fedtet hår, når det er tørt.

Det gør ikke noget, hvis du ligesom mig, ikke tager olie i håret hver anden gang du går i bad. Jeg gør det nemlig bare, når jeg har tid.

Hvis du har et hovedbundsmassage redskab, vil det være en god ide, at bruge den i et par minutter dagligt.

Håber at det kunne hjælpe:)

Xoxo Poppi.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg fik skæld ud, fordi jeg har det svært.