De bedste caféer i København

De Bedste Serier!

Jeg eeeeelsker serier! De er noget af det bedste. Hvis du også elsker serier, skal du helt klart læse med! Det skal lige siges at de fleste serier kan findes på Netflix, men det er ikke alle. Alle serierne nedenunder har jeg også brugt i min youtube video, hvor der er lidt flere serier, hvis du vil se genrene på dem. https://www.youtube.com/channel/UCMOGSNNhbHDAYB47HvaV3AQ?view_as=subscriber

Bones (2005-2017) Comedy, Crime, Drama:

Bones handler om en retsmedicinsk antopolog, som samarbejder med en FBI agent ved navn Booth. I hver episode er der et nyt mord der skal opklares. Vi kommer tættere ind på de to hovedpersoner, Bones og Booth. Hvis du ikke er for sart til at se skeletter og blod, er denne serie lige dig!
Trailer: http://www.imdb.com/title/tt0460627/videoplayer/vi748140825?ref_=tt_ov_vi

Jane The Virgin (2014-) Comedy, Telenovela:

JTV er en Venezuelan telenovela. Jane, en jomfru, bliver ved en fejltagelse insemineret. Hvilken drejning tager hendes liv, når hun er jomfru og gravid på samme tid? Og hvad med morderne der dukker op? Se med i Jane The Virgin for at få svarene.
Trailer:

One Day At A Time (2017-) Comedy:

One Day At A Time (ODAAT) handler om en cubansk familie, der består af moren, Penelope (Lupita), Lydia (abuelita) og Penelope’s to børn. Alex (Papito) den mindste, og Elena (Blanquita) den ældste. I serien følger du med i deres liv. De hårde, svære og sjove tider!
Trailer:

Teen Wolf (2011-2017) Action, Comedy, Drama:

Er du til overnaturlige varuvle og bæster?! Så er denne serie lige dig. Scott og hans bedste ven Stiles finder et lig i skoven. Stiles bliver opdaget af hans far som er sheriffen. Han tager Stiles med hjem, men Scott er stadigvæk i skoven. Noget er efter ham, og han bliver bidt af et uhyre. Hans hverdag ændre sig hurtigt, da han selv er blevet ændret.
Trailer:

Riverdale (2016-) Crime, Drama, Mystery:

Der dukker et lig op i den stille og rolige by. Der her ikke været uro i byen i lang tid. Men hvem er den afdøde? Og hvem er morderen? Du vil lærer mange af kende, og ikke mindst deres dybeste hemmeligheder.
Trailer:

Grace And Frankie (2015-) Comedy:

Grace og Frankie finder ud af at deres mænd er forelsket i hinanden. Hvad skal de gøre af dem selv og deres liv? Jooo, de kunne jo prøve at blive veninder, nu hvor de bliver nødt til at bo i samme hus.
Trailer:

13 Reasons Why (2017-) Drama, Mystery:

Hannah Baker, begik selvmord. Men inden hun døde, efterlod hun nogle bånd, til dem der er årsagen til at hun døde. Vi følger Clay, der lytter til båndende. Men kun dem der er med i båndende, ved at de eksistere. Hvis du vil vide hvad der er sket og lærer dem mere at kende? Så kan du se serien på Netflix.
Trailer:

Gossip Girl (2007-2012) Drama, Romance:

EEEELSKER du sladder og hemmeligheder? Så er denne serie lige dig. Serena er lige kommet tilbage til byen, hvad synes hendes gamle veninde Blair om det? Hemmeligheder dannes og røbes. Men du kan trygt stole på at Gossip Girl vil dele dem med alle. Men hvem er Gossip Girl?
Trailer:

Ghost Whisperer (2005-2010) Drama, Fantasy:

En kvinde ved navn Melinda, har siden hun var helt lille, kunne se spøgelser. Hendes mormor fortalte hende at det var sjæle der ikke kunne finde lyset, og det skulle de hjælpe dem med. At give de fortabte sjæles sidste beskeder til deres elskede, så de kan krydse lyset og komme over, på den anden side. Melinda’s mormor afgår ved døden, og nu er det hendes tur til at hjælpe sjælene, sammen med hendes mand, Jim. Han kan dog ikke se spøgelserne, men tror og stoler på hende.
Trailer:

Dynasty (Dollars – Netflix) (2017-) Drama:

En serier der handler om penge og magt. Følg familien i deres hemmeligheder, og magt.
Trailer:

Degrassi Next Class (2016-) Drama, Romance:

I denne serier følger du en masse teenager, hvor du lærer om dem og deres liv. Nye venner dannes, og andre skilles. Men i sidste ende, er de der allesammen for hinanden.
Trailer:

Lucifer (2015-) Crime, Drama, Comedy, Fantasy:

Tror du på djævlen? Lucifer tager en pause fra helvede, og rejser til Los Angeles. Han møder en detektiv, og de samarbejder om at opklare mord. Men hvad kommer der til at ske, da Lucifer bliver sårbar?
Trailer:

Charmed (1998-2006) Drama, Fantasy, Mystery:

Tre søskende bliver genforenet, efter mange år. Pheobe, den yngste søster, finder en bog på loftet, som ellers har været låst, så længe de kan huske. Det er en trylle og dæmon bog, der hedder “Skyggernes bog”. Næste morgen oplever de tre søskende hver især, nogle mærkelige ting. Vil de komme tættere på hinanden, nu hvor at de har en stor hemmelighed tilfælles?
Trailer:

New Girl (2011-) Comedy:

Jessica (Jess) leder efter nogle hun kan bo sammen med, efter at hun ikke længere er sammen med sin kæreste. Hun flytter hun hos tre mænd, Smith, Nick og Winston. Ender de med at blive en flok gode venner, eller bare nogle mennesker der bor sammen?
Trailer:

Empire (2015-) Drama, Music:

Kampen om magten, pengene og musikken, spiller stort her. Da en fattig familie, bliver rig og får magten. Hvis du elsker drama, magt og musik, kan denne serie helt klart anbefales.
Trailer:

The 100 (2014-) Drama, Mystery, Sci-fi:

Alle bor ude i rummet, da jorden i lang tid ikke har været et sted man kunne leve på. Men det vil de prøve af, ved at 100 unge kriminelle bliver sat på jorden, og skal teste om de kan leve der. De har aldrig prøvet at svømme, dufte til den friske luft, eller gå på græsset. Men hvad gør de når de finder ud af at de ikke er alene? Hvem har magten? og vil de kunne leve sammen, uden at flå hinanden levende?
Trailer:

Full House (1987-1995) Comedy, Family:

Vi følger en familie i deres oppe og nedture. Danny Tanner bliver nødt til at opfostre sine tre døtre alene, da moren døde. Men hans svoger Jesse og hans ven Joey, flytter ind for at hjælpe ham. Sammen bliver de til en familie, som vi ser vokse op.
Trailer:

Fuller House (2016-) Comedy, Family:

I Fuller House ser vi familien fra Full House som voksne. Men her følger vi den ene af døtrene (i Full House er den mindste datter spillet af to piger, som er tvillinger. Men nu som voksne, vil de ikke medvirke i Fuller House), som har tre drenge. Hendes mand døde og hendes søster, Stephanie og bedsteveninde Kimmy, flytter ind for at hjælpe, men at opfostre de tre drenge. Du vil møde nogle af de samme skuespillere, som medvirkede i Full House, inkl. Danny, Joey og Jesse.
Trailer:

Friends (1994-2004) Comedy, Romance:

En gruppe mennesker der bor sammen og er naboer til hinanden, bliver hurtigt gode venner. De er nærmest som en familie, og er altid sammen. I serien vil du lærer dem mere at kende, og deres venskab.
Trailer:

The Carrie Diaries (2013-2014) Comedy, Romance:

Man behøver ikke at have set Sex and the city, for at kunne se denne serie. Men serien handler om Carrie fra Sex and the city, men som ung. Vi oplever hende ændre sig, både i gode tider og i dårlige. Vi lærer mere om hende individuelt og om hendes familie.
Trailer:

How To Get Away With Murder (2014-) Crime, Drama, Mystery:

En advokat der også underviser studerende, bliver hurtig tæt med en gruppe studerende, da de har en hemmelighed tilfælles. Mord. Hvad skal de gøre, og hvad skal de ikke gøre? Se med i How To Get Away With Murder, hvis du er mere nysgerrig på at kende mere til deres hemmelighed.
Trailer:

Scream (2015-) Crime, Drama, Horror:

Pludselig bliver en hepæt almindelig by, til en morderby. Men det ville ikke være første gang at den bliver det. Vi følger en gruppe unge mennesker, der kæmper for at overleve og rede deres familie og venner. Finder de mon ud af hvem morderen bag masken er?
Trailer:

Pretty Little Liars (2010-2017) Drama, Mystery, Romance:

Fem unge piger overnatter i en lade, men om natten vågner de op, og en af deres veninder er væk. Et år senere finder de hendes lig. De fire piger bliver genforenet, da de alle får beskeder fra en anonym person, der truer dem og kender til deres dybeste hemmeligheder. Vil de overleve? Og er de, de eneste der får beskeder og vil de nogensinde bede om hjælp?
Trailer:

The Vampire Diaries (2009-2017) Drama, Fantasy, Horror:

Da Elena, en ung teenager, prøver at overkomme sig efter tabet af sin mor og far, møder hun en. En ung fyr, en vampyr. Han vil leve uden at dræbe folk, men da folk begynder at dø efter vampyr-bid, viser det sig at hans bror er dukket op. Elena har en stærk forbindelse til de to brødre, find ud af hvorfor!
Trailer:

Stranger Things (2016-) Fantasy, Horror, Sci-Fi:

En gruppe venner elsker at spille spil og skiller sig ud fra de andre. Men da en af dem forsvinder, vender det hele på hovedet, bogstaveligtalt. Vil de finde deres ven igen?
Trailer:

Gilmore Girls:

En hyggelig (mest) efterår og vinter serie. I denne serie følger vi en ung mor og hendes teenage datter. De bor i en lille by kaldet Stars Hallow. Vi kommer til at lærer dem mere at kende, og deres familie, venner og resten der bor i Stars Hallow. Jeg kan virkelig anbefale denne serie. Den er rigtig hyggelig, hvis man sidder indenfor, men en dejlig kop varm kaffe eller kakao. Det skal lige siges at serien kan findes på Netflix, og den nye spin-off “A Year In The Life, Gilmore Girls” kan også findes der. Det er sådan at Gilmore Girls sidste episode, gav os lidt at tænke på. Så de lavede for nyligt en spin-off serie med de gamle karakterer. Richard, Rory’s bedstefar, er desværre død, så han medvirker ikke, i den nye spin-off. Snøft. Men du får nogle svar, og i spin-off serien kan du se, hvad der er sket i Rory og Lorelai’s liv.
Trailer:

Xoxo Poppi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De bedste caféer i København