Hvem er jeg?

De bedste caféer i København

Holaaa!

Jeg tror vist godt at vi kan blive enige om at vi alle elsker en god frappu, kakao eller kaffe. Man kan gå på så mange caféer, men hvad passer bedst til en?

Starbucks er en cafe der følger med sæsonerne. Når det er vinter får de nogle lækre varme drikke så som hot fudge chocolate, som er ligesom en kop fyldt med julen! Så har de for eksempel s’mores frappus om sommeren, selvom vi dog ikke ved om de får dem igen i år, da de køre hemmelige kampagner. I efteråret 2017, havde de en varm pumpkin spice. Den smagte af kanel og krydderier, som var vildt lækker, og hvis er man elsker efterår er den helt perfekt.

Peter Beier bliver normalt set som en butik hvor de sælger chokolade. Det gør de skam også! Mine yndlings chokolade stykker er kakaofrugt (lys chokolade, fyldt med karamel), nougat trøffel (hvid chokolade med nougat og lidt mørk chokolade på toppen, som pynt) og mange flere. Men det er ikke det eneste de har. De har også forskellige varme kakao’er. Jeg plejer at vælge “børne-menuen” som er lys varm kakao. (de bruger lys chokolade og smelter det i mælken) Dog synes jeg at smagen er ret vag, så derfor beder jeg altid om ca. det dobbelte chokolade. Man kan også vælge at købe en brunch, men det er få butikker der har det, i den kæde.

Er du glad for cheesecake, mad OG noget lækkert at drikke? Så er kaffehuset lige noget for dig!! Man kan købe mad, såsom nogle lækre burger, men man kan også få kageee! De har nogle vildt lækre kager. De har også kaffe og milkshakes. Man kan blande milkshakesne. Så hvis du har lyst til jordbær og banan, kan du få sådan en lækker en, men du kan også blande oreo med jordbær, det ville også smage godt.

Held og lykke!

Xoxo Poppi!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?