4 Lækre alkoholfri sommer drinks!

Tester Beauty Blenders!

Holaa amigos!

Beauty Blenders

Jeg bruger normalt en Beauty Blender fra Matas, men denne gang da den skulle skiftes, tænkte jeg at jeg ville prøve, en fra Normal, da de måske ville være billigere. Men det gik ikke helt som planlagt…

Jeg købte en Beauty Blender til ansigtet og til øjnene, fra Normal. Men da jeg kom hjem, opdagede jeg at de begge lugtede lidt af kemikalier, og af kunstige sødstoffer. Men jeg vaskede dem og tænkte at det ikke gjorde så meget, at der stadigvæk var lidt lugt tilbage i dem. Da jeg så skulle bruge den der var til ansigtet, var den rigtig hård, og sugede meget af min foundation og concealer. Og det gjorde den til øjnene også.

Jeg valgte så at gå i Matas, og købe en ny Beauty Blender til mit ansigt, som kun kostede 80, hvilket jeg også tror den anden fra Normal kostede, eller også var det 40kr. Den er fantastisk blød, lugter ikke af noget, og suger ikke af mine produkter. Den er dejlig og nem at bruge.

Hvor køber i jeres Beauty Blenders fra?
Xoxo Poppi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

4 Lækre alkoholfri sommer drinks!